vervolg zwembad
Door: Wendy
Blijf op de hoogte en volg jeremy
08 December 2019 | Nicaragua, San Juan del Sur
Het zwembad werd s avonds gevuld gaat gewoon 37500 water in en natuurlijk ging dat weer niet op tijd s avonds om half 10 was hij vol.
Toen we wakker werden zagen we dat het water was gezakt en vonden een scheur.
Toen de mannen aan kwamen lieten we het zien het zat niet mee voor ze want het water moest er weer uit.
Ze hebben alles op het land bij de buurman geloosd dit ging sneller als vullen binnen 2 uur was hij leeg.
Ze gingen waar de scheur zat graven en zagen dat er een dikke balk van hout lag.
Blijkt het ook nog zo te zijn dat die jongen het gezien had maar niks had gezegd wat een eikel.
Goed het gat was gemaakt en alles werd weer gespoten.
Eindelijk dachten we morgen lekker zwemmen.
Laat die vent een hamer in het bad vallen weer een beschadiging dus weer maken.
De wagen van het water stond al te wachten maar kon weer vertrekken want het moest nog drogen.
Het water werd wel door de mannen vergoed want we zeiden we gaan niet weer 300 dollar betalen.
En het werd weer donker ze wilde eigenlijk dat het water er in ging maar dat hebben we tegen gehouden je ziet niks en de rancho's staan er ook al straks zitten ze daar weer tegen aan.
De volgende dag werd het bad gevuld en hij lag nu aal een stuk beter is ook niet zo gek als er een boomstam onder ligt.
Na uitgelegd te hebben hoe alles werkt konden ze dan eindelijk naar huis 3 dagen later dan ze hadden verwacht.
Jeremy vroeg kunnen we al zwemmen nee dat kon pas na 8 uur.
S avonds zijn we maar uit eten gegaan samen met Jan die hier nu ook is om ons te helpen met de bouw.
Hij kwam s middags aan en heeft nog net de laatste dag mee gemaakt in deze hectische chaos
Toen we terug kwamen konden we het niet laten en zijn het bad ingedoken.
Dit was echt super gaaf en dan te bedenken dat dit gewoon allemaal van ons is wat een heerlijk gevoel en ook zo trots als een pauw zijn we op wat we al voor elkaar hebben.
Na deze stres week hebben we er weer zin in om verder te gaan met de bouw we zijn weer bij getrokken en kunnen er morgen weer tegen aan.
We hebben het nu zelf weer in de hand en hopelijk gaat alles weer voorspoedig.